Skoda Octavia face-lifting - pierwsze zdjęcia i informacje
Zwiń
X
-
Ola mnie własnie rozwaliła: "nie widzę wiekszych różnic"
[ Dodano: Wto 30 Wrz, 08 20:03 ]
zastanawiam się czy od razu wejdą wszystkie wersje w nowym wydaniu, czy np. classic zostanie po staremu.
[ Dodano: Wto 30 Wrz, 08 20:12 ]
kombi bardzo mi przypomina dzisiajszą RSkę, ciekawe jak będzie wyglądała ta nowasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
No to ja dorzucę kilka fotek dla leniwych i rzeczy, które mnie zainteresowały:
-wciąż badylasta antena - obciach
-większe i wreszcie składane elektrycznie lusterka zewnętrzne
- przednie przeciwmgielne będą miały także opcję świateł dziennych i chyba doświetlanie zakrętów będzie niezależne od przeciwmgielnych (widać 3 żarówki)
-nowe fajne radio z ekranem dotykowym i obsługą SD kart (miałem okazję testować)
-z bliska tylne lampy wyglądają lepiej niż z dalsza
-podłokietnik z tyłu wreszcie będzie miał uchwyt na kubek
Komentarz
-
-
No i tego się obawiałem
Teraz w Octavi kanciasty to będzie napis a wszystko aż do przesady zaokrąglone
SuperB - choć do ładnych nie należy to jest przy O2FL po prostu pięknaO ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
shado, Rzeczy ktore wypisales sa z nowego Superba. Antena dachowa, w sumie jest duza, lecz patrzac na to inaczej, to czy Ty na nia patrzysz?? Jak dla mnie to jak ona by miala w sobie CB to moze miec 1,5m dlugosci :twisted:
Duze lusterka sa z Superba i to skladanie, tez stamtad pochodzi, to jedna z rzeczy ktora pierwsza rzucila mi sie w oczy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaprzecież są dokładnie w tym samym styluO ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Niestety przecieki w sieci i wirtualny tuning (o jego jakości nie dyskutujmy) właśnie się potwierdziły. Wyoblone lampy z napisem, jakby ktoś miał wątpliwości czy to nie Superb, niepraktyczne listwy (w kolorze nadwozia), natomiast ich brak na zderzakach - obcierki lakieru rulez! "Uśmiechnięta kierownica" i tandetny plastik imitujący drewno, litości! In plus zaliczyłbym zegary z ładnym białym podświetleniem i brak tubusów, które zagościły w superbie. Radyjko zapewne będzie pasować do naszych OII, tylko panel Climatronic wygląda na bardziej intuicyjny.
Póki co powtarzam sobie, że cieszę się z wersji przedliftowej, no chyba że w rzeczywistości takie pójście w stronę Maybacha wyszło na dobre...Mądry Polak po ©kodzie...
Komentarz
-
-
mnie się generalnie podoba, dziwna tylko kiera, szkoda że zegary nie są zielone (ochydnie :lol: ) i jak rozumiem, teraz zawsze listwy będą lakierowane, oczywiście jestem w mniejszości zapewne :lol:
komuś mógł się bardziej podobać ten ostrzejszy rysunek sprzed liftu, ale ogolnie chyba zmiany in plus
myslę, że to będzie HIT, trzeba się przyzwyczaić "NIESTETY" do nowego wizerunku Skody, która pewnie ma dość bycia "tylko Skodą", już pierwsza O2 zapoczątkowała ten proces a teraz postępuje on dalej.
zmiana wizerunku ma na celu, co jasne, zmianę targetu, dla tradycjonalistów i majsterkowiczów pozostaną na szczęście samochody spod znaku Dacia i Tata (jak na razie przynajmniej).saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalNa chwilę obecną wygląda jak tanie chińskie autoMądry Polak po ©kodzie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pafwiesz ja znam ludzi którzy pomiędzy O1 a O2 różnic nie widzą - a dokładniej widząc raz O1 a raz O2 - nie czują że to dwa różne autaByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftshado, Rzeczy ktore wypisales sa z nowego Superba. Antena dachowa, w sumie jest duza, lecz patrzac na to inaczej, to czy Ty na nia patrzysz?? Jak dla mnie to jak ona by miala w sobie CB to moze miec 1,5m dlugosci :twisted:
Duze lusterka sa z Superba i to skladanie, tez stamtad pochodzi, to jedna z rzeczy ktora pierwsza rzucila mi sie w oczy.
Co do anteny to mnie po prostu drażni, że w Jetcie za 60k mogli ukryć antenę, a w Superbie za 100k nie chciało im się.
Komentarz
-
Komentarz